T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İZMİR / KARŞIYAKA - NEBAHAT ALPARSLAN KARADAVUT İLKOKULU

'Orada Bir Köy Var Uzakta' Sloganı İle Kardeş Okul Projesi İle Pamukçular 70.Yıl İlkokulu Öğrencileri İçin Hazırlanan Bayram Hediyeleri Öğrencilere Ulaştı.

Nebahat Alparslan Karadavut İlkokulu örnek bir çalışmaya imza attı. Okul Müdürümüz Bilsay KAYA koordinatörlüğünde 1-B sınıfı öğrencileri ve velileri ile birlikte Yusufeli ilçesi Pamukçular Köyü İlkokulu ile 'Kardeş Okul' projesi başlatıldı.

'Orada Bir Köy Var Uzakta' sloganı ile hayata geçirilen proje ile öğrencilere paylaşma ve yardımlaşmanın güzelliğini yaşatmak; yurdumuzun farklı coğrafyalarındaki yaşam şekillerini, gelenek, görenek ve kültürel farklılıkları tanıtmak; dostluk ve kardeşlik duygularını pekiştirmek amaçlanıyor.

Proje hakkında bilgi veren Sınıf Öğretmeni 1-B Sınıf Öğretmenimiz Neriman AKYÜREK: " 'Orada Bir Köy Var Uzakta' sloganı ile yola çıkan sınıfımız, kardeş okulumuz Yusufeli ilçesi Pamukçular köyü İlkokulu öğrencilerine giyecek, kırtasiye malzemesi, spor malzemesi, kitap ve oyuncak göndererek yardımlaşmanın güzelliğini minik kardeşleri ile paylaştı. Burada amacımız öğretmen ve öğrencilerimizin iletişimini sağlayarak, değerler paylaşımını artırarak kültürel bir etkileşim ortamı sağlamak. Projemize destek veren Okul Müdürümüz Bilsay KAYA'ya, velilerime, Yusufeli İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir ALP'e, Pamukçular köyü İlkokulunun idareci ve öğretmenlerine teşekkür ederim." dedi.

 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 05.05.2022 - Güncelleme: 03.06.2024 12:34 - Görüntülenme: 299
  Beğen | 2  kişi beğendi