Okul Müdürümüz Sayın Mehmet TORUN'un 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem Sonu Mesajı

Çok Kıymetli Öğretmen Arkadaşlarım, Değerli Velilerim ve Sevgili Öğrencilerimiz,

Eğitim meşalemizi hep birlikte taşımaya başladığımız bugünlerde,  öğrenci, öğretmen ve idarecilerimiz başta olmak üzere, Nebahat Alparslan KARADAVUT  Ailesi olarak, bu donemi öğretmenlerimizin özverisi, öğrencilerimizin sabrı ve ilgisi, siz velilerimizin de desteğiyle bitirmenin mutluluğu içindeyiz.

Değerli Velilerimiz,

Çocuklarımızın sosyal, zihinsel, duygusal ve fiziksel potansiyellerinin karnelere sığmayacak bir zenginliğe sahip olduğunu biliyoruz. Sizlerin, öğrencilerimizin eğitimlerine gösterdiğiniz ilgi, onlarla birlikte geçireceğiniz zaman, onlara göstereceğiniz anlayış, vereceğiniz sevgi ve her daim yanlarında olduğunuzu hissettirmeniz çocuklarımızın başarılarını artıracak ve yarınlara emin adımlarla yürümelerinde etkin rol oynayacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle ülkemizi yarınlara taşıyacak olan öğrencilerimizi ve onları hayata hazırlayan kıymetli öğretmenlerimizi canı gönülden tebrik eder, dönemin başarıyla tamamlanmasında desteği olan herkese hürmet ve sevgilerimi sunarım.

Mehmet TORUN

22-01-202322-01-202322-01-202322-01-2023