T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İZMİR / KARŞIYAKA - NEBAHAT ALPARSLAN KARADAVUT İLKOKULU

NAKİ'de "Sınıfımız İZMİR Projesi" Başlıyor.

Ege Üniversitesi Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Bölümü öğretim görevlisi ve İzmir Çağdaş Drama Derneği yönetim kurulu başkanı Sayın Erdem EREM yürütücülüğünde gerçekleşen "Sınıfımız İzmir" projesi başladı.

Ege Üniversitesi Eğitim Fakültesi önderliğinde, İBB İzmir Akdeniz Akademisi, Çağdaş Drama Derneği İzmir şubesi, Başka Bir Okul Mümkün (BBOM) İzmir Renkli Orman Okulları Kooperatifi'nin ortaklaşa yürüttüğü projede, önce öğretmenleri sonra öğrencileri doğa ve müze kültürüyle ve eğitimiyle tanıştırmak amaçlanmıştır.

Projede Ege Üniversitesi Eğitim Bilimleri bölümünde görevli Prof. Dr. Makbule BAŞBAY başta olmak üzere Ayşegül EROLER, Mine ÖZBEK, Yasin SANCAK, Arzu PEKSEV ve Uğur ERGENÇ gibi birçok değerli eğitimci yer almaktadır.

İzmir'in farklı ilçelerinden seçilen 10 okul ve her okuldan 2 öğretmenin eğitim aldığı projenin ilk adımı 3-4 Aralık tarihlerinde gerçekleşti. Üç hafta sürecek öğretmen eğitimi sonrasında öğretmenler, öğrencilerini okul dışında eğitimin mümkün olduğu doğa ve müze kültürüyle tanıştıracak. Okulumuz 4/B sınıf öğretmeni Nuriye KARAKUT ve 4/D sınıf öğretmeni Özlem YILMAZYILDIZ koordinatörlüğünde  "Sınıfımız İzmir" projesi başladı.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 10.12.2022 - Güncelleme: 10.12.2022 16:13 - Görüntülenme: 120
  Beğen | 0  kişi beğendi