T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İZMİR / KARŞIYAKA - NEBAHAT ALPARSLAN KARADAVUT İLKOKULU

İZMİR İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN DÜZENLENEN "KÜÇÜK ELLER GÜÇLÜ KALEMLER" PROJESİNİN KİTAP TANITIM SUNUMLARI ALSANCAK GARI'NDA GERÇEKLEŞTİ.

İzmir genelinde 75 okulun katılımıyla gerçekleşen tanıtım fuarında okulumuz NAKİ zengin görsellerle hazırladığı standında yerini aldı. İzmir İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ömer Yahşi'nin katılımıyla gerçekleşen fuarda her okul kendi hazırladığı kitabını tanıttı. Okulumuz “Küçük Eller Güçlü Kalemler" ve "Dilimizin Zenginlikleri" projesi kapsamında öğrencilerimizin hazırladığı kitabımız Küçük Kalpler, Büyük Hayalleri öğrencilerimiz herkese tanıttılar.

İl Şube Müdürümüz Özden Ölme CEYLAN'ın katılım gösterdiği fuarda, il koordinatörü Bülent ALTUN da stantları ziyaret etti. Kitabımız fuarda çok büyük ilgi ve merak uyandırdı. Bugünün gerçekleşmesinde çok büyük katkıları olan başta Okul Müdürümüz Mehmet TORUN'a ,Okul Müdür Yardımcımız Çiğdem AVCI' ya, Öğretmenlerimiz Esin OKSİT'e,Neriman AKYÜREK’e, Ebru Elif GÜNEŞ’e, Sevim DAĞTAŞ'a ve Elif NALBANT'a teşekkür ediyoruz.

12-06-202412-06-202412-06-2024

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 12.06.2024 - Güncelleme: 12.06.2024 21:34 - Görüntülenme: 31
  Beğen | 0  kişi beğendi