Başarılara Doymayan NAKİ Öğrencileri DynEd Çalışmalarında İlçe Birincisi Ve İkincisi Oldu.

Bu yıl ilçemizde DynEd çalışmaları hız kazanmıştır. Bu kapsamda ilçemizde yapılan okullar arası DynEd Dil Eğitim sistemini aktif kullanan öğrenciler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde düzenlenen programda ödüllerini aldılar. Okulumuz 4/B sınıfı öğrencilerinden ilçe 1.si olarak Doruk AKBAŞ, ilçe 2. si  olarak Işık  Şimal İNAL okulumuzu gururlandırmıştır.

Öğrencilerimize desteklerini eksik etmeyen İngilizce ders öğretmenimiz Mutlu ZÜNBÜLDERE öğretmenimize, bize bu heyecanı ve sevinci yaşatan öğrencilerimize teşekkürlerimizi sunar, başarılarının artarak devam etmesini dileriz.

Okul müdürümüz Mehmet Ali ÇAY, "Dereceye girerek ödül alan öğrencilerimizin yanı sıra büyük bir azim ve yüksek bir inançla çalışmalarını sürdürerek DynEd projesinde aktif rol alan bütün öğrencilerimi tebrik ediyor, öğrencilerimizin bu başarıya ulaşmasında emeği geçen tüm öğretmenlerimi tebrik ediyorum." dedi

Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde yapılan ödül töreninde İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mustafa İSLAMOĞLU,  "Bu sistem özellikle öğrencilerin hem çevrimiçi hem de çevrimdışı İngilizce eğitim alanında etkinlikler ve faaliyetler yaparak kendilerini geliştirmesini sağlayan bir sistem. Bu manada sistemin gelişmesi öğrencilerimiz açısından kullanımının artması hepimiz için önemli. Derece yapan öğrencileri, öğretmen ve idarecileri tebrik ediyorum. Sistem, öğrencilerin İngilizce alanında gelişmesi için çok önemli bir çalışma. Bizde Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak Dyned'in ilçemizde etkin olarak kullanılması için teşvik etmeye çalışıyoruz. İl içerisinde baktığımızda ise iyi bir noktaya geldik. Bunun  yılsonuna kadar yaygınlaşmasını arzu ediyoruz." dedi.Yapılan konuşmanın ardından dereceye giren öğrencilere hediyeleri  verildi.

15-01-202015-01-202015-01-202015-01-202015-01-202015-01-202015-01-202015-01-202015-01-2020

Yayın: 15.01.2020 - Güncelleme: 12.01.2024 07:32 - Görüntülenme: 475