Anasınıfı Öğrencilerimiz "Let's Go To Virtual Museum" E-Twinning Projesiyle Müzeler Haftasını Kutladılar.

Müzeler Haftası 18-24 Mayıs tarihleri arası kutlanmaktadır. Müzeler haftasında ülkemizin kültür varlıklarının tanıtılması, eski eserlerin korunması gerekliliği anlatılır. Milli kültür ve tarih bilgimiz zenginleştirilmesi için önemli bir haftadır. Okullarda Tabiat Varlıkları ve Müzeler köşesi hazırlanır, bu köşede müzecilikle ilgili basında çıkan yazılar sergilenir. Öğrencilerin müzecilikle ilgili yazıları burada değerlendirilir. Çevrede bulunan eski eser niteliğindeki belge ve kalıntılar bu köşede sergilenir. Anasınıfı öğrencilerimizde öğretmenleri Kıymet KIVILCIM rehberliğinde E-Twinning projeleri "Let's Go To Virtual Museum" ile arkadaşlarına müzeler haftasının önemini belirten bir video hazırladılar. Kıymet KIVILCIM öğretmenimize ve öğrencilerine teşekkür ediyoruz.

Yayın: 19.05.2021 - Güncelleme: 10.05.2023 20:09 - Görüntülenme: 215