9 Mayıs E-Twinning Günümüz Kutlu Olsun! 9 Mayıs E-Twinning Günü'nü NAKİ li Öğrenciler Coşkuyla, Heyecanla Kutladı.

İki yıldır aktif olarak e-Twinning projeleri gerçekleştirdiğimiz okulumuzda bu yılki e-Twinning Günü'nü e-Twinning school olarak çeşitli etkinliklerle kutladık. Kıymet KIVILCIM öğretmenimizin öğrencileri ile birlikte hazırladıkları materyalleri etkin bir şekilde kullanarak eğlenerek öğrenmenin tadına vardılar. NAKİ li olarak yaptığımız etkinliklerle biz de bu coşkuya ortak olmaktan mutluluk duyduk.

Anasınıfı öğretmenimiz Kıymet KIVILCIM "e-Twinning Avrupa'daki okullar için oluşturulmuş bir topluluktur. İletişim kurmak, iş birliği yapmak, projeler geliştirmek, paylaşmak kısacası Avrupa ülkelerindeki katılımcı öğrenme topluluğunu hissetmek ve bu topluluğun bir parçası olmak için e-Twinning çalışmalarımızı yürütüyoruz. ''dedi.

Yayın: 10.05.2021 - Güncelleme: 19.05.2023 00:45 - Görüntülenme: 183