30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI'NIN 101. YIL DÖNÜMÜ MÜNASEBETİYLE OKUL MÜDÜRÜMÜZ SAYIN MEHMET TORUN KUTLAMA MESAJI YAYIMLADI.

Tarihini eşsiz zaferlerle süsleyen aziz Türk Milletinin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin sembollerinden biri olan 30 Ağustos Zaferi'nin 101. yıl dönümünü kutluyor olmanın gururu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Başta Başkomutan Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları olmak üzere, bu zaferi bize armağan eden İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, kanlarıyla canlarıyla bu toprakları vatan yapan ve ülkemizin milletiyle bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, şanlı Türk Silahlı Kuvvetlerimizin vatansever kahraman mensuplarının ve bütün vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyorum.

Mehmet TORUN

Yayın: 30.08.2023 - Güncelleme: 30.08.2023 10:30 - Görüntülenme: 178