T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İZMİR / KARŞIYAKA - NEBAHAT ALPARSLAN KARADAVUT İLKOKULU

19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN!

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı törenimiz, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Öğrencilerimizin ve velilerimizin yoğun katılımı ile gerçekleştirilen törenimizde şiir, dans, müzik, halk oyunları gösterileri ve sporcularımızın eşsiz sunumuyla adeta bir şölen havasında kutlandı.

Okul Müdürümüz Sayın Mehmet TORUN, “Gençlik dün olduğu gibi bugünde Türk İstiklali ve Türk Cumhuriyetinin yılmaz bekçisi aynı zamanda tüm dünyanın barış ve adaletinin de teminatı, dolayısıyla bugünlerin yarınların en büyük güvencesidir. Ülkemiz için büyük önem taşıyan ve her yıl coşkuyla kutlanan bu anlamlı günde tüm gençlerimize sevgilerimi sunarım. Tüm gençlerimizin Atatürk’ü Anma Gençlik Spor Bayramı ve Atamızın doğum günü kutlu olsun.” dedi.

Mustafa Kemal ATATÜRK’ün “Vatanın bütün ümidi ve geleceği size, genç nesillerin anlayış ve enerjisine bağlanmıştır.” sözünden esinlenerek hazırlanan kutlama programımız büyük beğeni topladı. Törende emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 03.06.2024 - Güncelleme: 03.06.2024 12:23 - Görüntülenme: 26
  Beğen | 0  kişi beğendi