Okulumuz E-Twinning Projesi "LET'S GO TO VIRTUAL MUSEUM" Farklı Etkinliklerle Hız Kesmeden Devam Ediyor.

Okulumuzun e-Twinning projelerine bir yenisi daha eklendi. "Let's Go To Virtual Museum" isimli projemizin çalışmaları başlamıştır.

Okulumuz Anasınıfı B Şubesinin yürüttüğü Etwinning  Avrupa  "LET'S GO TO A VIRTUAL MUSEUM" projemizde Unesco tarafından kabul edilen somut olmayan kültürel miraslarımızdan Türk kahvesi  ve sunumunu velilerimiz ve çocuklarımız evlerinde yaptıkları sunumlarla gerçekleştirdiler.

In our Etwinning Europe "LET'S GO TO A VIRTUAL MUSEUM" project carried out by the Kindergarten Class B of our school, our parents and children made the presentation of Turkish coffee, one of our intangible cultural heritages accepted by Unesco, at their homes.

Anasınıfı öğretmenimiz Kıymet KIVILCIM ve öğrencilerine bu anlamlı projede başarılar diliyor, teşekkür ediyoruz.

22-03-2021

17-12-202017-12-2020