NAKİ'de E-Twinning "Okuldaki Kardeşim Projesi" Öğrencilerimizle Buluştu.

Okulumuzdaki farklı sınıf ve yaş grubundaki öğrencilerin iletişimlerini güçlendirmek amacıyla bu projeyi gerçekleştirmek istedik. Böylece farklı sınıf ve yaş grubundaki öğrenciler arasında teneffüslerde oluşan sorunları azaltmayı, öğrencilerin sınıfı dışındaki okulun ortak alanlarında kendini daha güvende hissetmelerini sağlamayı hedefledik.

Projede iki farklı sınıf ve farklı yaş grubundan en az iki öğrenci olacak şekilde öğrenciler eşleştirilerek her ay planlanan ortak etkinliklerle öğrenciler bir araya getirilerek etkinlikler gerçekleştirilerek proje hedeflerine ulaşılmaya çalışıldı.

1/F Sınıf Öğretmenimiz Sevinç ÇAKIR 'la  2/E Sınıf Öğretmenimiz Kibar SÜBEROĞLU 'nun birlikte gerçekleştirdikleri "Okuldaki Kardeşim" projesi  için  öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

15-01-202115-01-202115-01-2021

Yayın: 06.06.2020 - Güncelleme: 20.09.2022 11:09 - Görüntülenme: 318