Naki E-Twinning Projelerine Bir Yenisini Daha Katıyor. "Cultural Heritage(Kültürel Miras)" Projemiz Başladı.

Kültürel Miras (Cultural Heritage) isimli projemiz sayesinde 4-A sınıfı öğrencileri milletimizin maddi ve manevi değerleri ile kültürel zenginliklerimizi gelecek nesillere aktarılacak. Hedefimiz Dünya kültür mirasını bilmek ve kültürümüzü uluslararası düzeyde dünyaya tanıtmak. Böylelikle öğrenciler farklı okullardan akranları ile tanışacak, kültürel zenginliğimizi kavrayacak ve farklı kültürleri tanıma fırsatı yakalayacak. Öğrenciler kültürel bilgilerini artırırken teknolojiyi etkin kullanacaklar. Bu proje çocukların keşif, yaratıcılık, dil ve sosyal becerilerinin gelişimini destekleyecektir.

Proje Türkiye'nin çeşitli illerinden 10 Türk öğretmen ile Fransa, Tunus, Yunanistan, Polonya, Ukrayna, Azerbaycan, Gürcistan ülkelerinden ortak öğretmenler tarafından yürütülmektedir.

29-12-202029-12-2020

Yayın: 29.12.2020 - Güncelleme: 02.01.2023 00:38 - Görüntülenme: 579