Naki De Yeni eTwinning Projemiz: "Yedi Bölge Yedi Renk"

Okulumuz 4 -A sınıfı öğrencileri öğretmenleri ile birlikte Yedi Bölge Yedi Renk projesine dahil oldu.

Bir yeni e-Twinning projemiz daha Yedi Bölge, Yedi Renk başlıyor. Okulumuz 4-A sınıfı öğrencileri her bölgemizden bir sınıf ile yaşadıkları şehrin belli başlı özelliklerini fotoğraflayıp arkadaşları için tanıtan öğrencilerin çalışmalarını basılı bir dergide paylaşacaklar. Bu sayede gittiğiniz şehirde nereleri görmeniz gerektiğini, nerde ne yemenin keyifli olacağını çocukların gözünden görmüş olacaksınız.

-Öğrenciler önce yaşadıkları çevreyi sonra uzak bölgeleri farklı bir açıdan görme fırsatı bulacaklar.
-Yaşadıkları çevreye karşı farkındalıkları artacak.
-Farklı yerleri görme, tanıma istekleri oluşacak.
-Deneyimlerini paylaşma imkânına sahip olacaklar.
-Kendileriyle benzer yaş grubu öğrencilerin farklı mekânlarda aynı amaç için emek harcadıklarını ve yalnız olmadıklarını görebilecekler.

Projeyle beraber yaşadığımız şehir İzmir'in; kültürel özelliklerini, tarihini, yemeklerini ve diğer bütün güzelliklerini diğer şehirdeki öğrencilerimize en güzel şekilde tanıtacağız.

Yayın: 29.12.2020 - Güncelleme: 02.01.2023 00:38 - Görüntülenme: 494